Detaljer, detaljer.

När man inreder är detaljerna A och O. Något så enkelt som färgbyte på en kudde kan avgöra ett rums hela intryck. För mig måste interiören oftast ha någon slags twist för att jag ska gå igång – en busig detalj eller ett oväntat sätt att använda något på – som fångar min uppmärksamhet. Därför Läs Mer »

Detaljer, detaljer.

När man inreder är detaljerna A och O. Något så enkelt som färgbyte på en kudde kan avgöra ett rums hela intryck. För mig måste interiören oftast ha någon slags twist för att jag ska gå igång – en busig detalj eller ett oväntat sätt att använda något på – som fångar min uppmärksamhet. Därför satte jag klädnyporna på lampan. Helt plötsligt blev den en telefonstolpe med svalor på rad, eller kanske en fågelbur… Hur som helst så är det en detalj som känns oväntad och självklar på samma gång, och fångar uppmärksamheten.

Jag funderar på att göra en egen kategori av detta, och samla små inspirerande detaljer, skulle det vara något av intresse kära läsare?


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Detaljer, detaljer."

 1. Inspirera Mera skriver:

  Oja det lät som en rolig kategori. Härlig idé med lampan! Kram Sandra

 2. cano skriver:

  Hey,

  Absolut. Go for it! Jag gillart. O vart kan man få tag på fåglarna? 🙂

 3. CAMILLA skriver:

  sv: jag är också helt besatt av twilight-böckerna och längtar till andra filmen!! 😀

 4. Hildur skriver:

  Så det var där som fåglarna landade! Och precis som dig gillar jag detaljer som tillför en twist till intrycket av rummet.

 5. Sara skriver:

  Vad kul, då kör vi en sån kategori! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »