Post & paket!

Om ni precis som jag älskar att få brev och paket med posten förstår ni säkert glädjen igår när denna roliga post var adresserad till mig. Både tapetprover och mitt efterlängtade tyg från Designers Guild – när det kommer roligheter kommer det verkligen med besked! Jag hade visst beställt fel prov, det var det mintgröna Läs Mer »

Post & paket!

Om ni precis som jag älskar att få brev och paket med posten förstår ni säkert glädjen igår när denna roliga post var adresserad till mig. Både tapetprover och mitt efterlängtade tyg från Designers Guild – när det kommer roligheter kommer det verkligen med besked! Jag hade visst beställt fel prov, det var det mintgröna jag var ute efter, så kan det gå ibland. Tyget är helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t fint och jag vet inte om jag törs sätta saxen i det! Det var mer rosa än vad jag förväntade mig, men jag tror att jag ska stå ut… 😉

Hoppas ni får en härligt höstig pannkaksdag idag – det tänker jag ha!


Foto & kollage: Sara Zetterstsröm


Inga kommentarer på "Post & paket!"

 1. Linruz skriver:

  Nej vad trist med fel tapetprov! Men tyget ser underbart ut.
  Här åts det våfflor i stället för pannkakor i går…
  Kram Lina

 2. Lotten skriver:

  Tyget ser verkligen ljuvligt ut! Får jag fråga vart du har beställt det?
  Vi har den ljusblå tapeten i vårt kök på landet. Jag ville haft det i grönt från början… men det blev den ljusblå istället och jag är helnöjd!

 3. Jag vet, det är så kul när man får roliga paket med posten:) Tyget från Designers G ser riktigt fint ut, blir det nya kuddar eller?

  Har besökt det nya Ikea varuhuset, bra jobbat!

  Kram Josefine

 4. Maria Gustafsson skriver:

  Sara, du som är i svängen, vet du var man kan köpa "gås-vänliga" duntäcken. Är på jakt efter ett nytt täcke, men vill inte köpa ngt som har blivit plockat på levande gäss?
  Kram maria

 5. Ylva skriver:

  Hej, hittade just hit via en annan blogg. Tyget ser helt fantastiskt ut.
  /Ylva


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »