En tavla kan bestå av så mycket

I mitt arbetsrum trängs sidenband med pappersbitar med tuschpennor med stansar med gamla nordiska floror med skärmattor med limstift med glitter med fina saker i allmänhet som jag inspireras av. Vissa saker är mig extra kär och de vill jag ju knappast gömma i en låda så en vägg har jag gjort till tavelvägg där Läs Mer »

En tavla kan bestå av så mycket

I mitt arbetsrum trängs sidenband med pappersbitar med tuschpennor med stansar med gamla nordiska floror med skärmattor med limstift med glitter med fina saker i allmänhet som jag inspireras av. Vissa saker är mig extra kär och de vill jag ju knappast gömma i en låda så en vägg har jag gjort till tavelvägg där jag hängt lite olika ramar utan glas. Där har jag kilat in fina födelsedagskort eller söta fjärilar, rosetter, ett H (från den gamla goda tiden som ogift då jag hette Hansson) eller den första klänningen jag gjorde av mitt Fashion origami set till exempel. För det härliga med inspirationsväggar är att man kan blanda hej vilt bland det man tycker om och en tavla måste nödvändigtvis inte bestå av ett ark papper bakom glas och ram. Så det så.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "En tavla kan bestå av så mycket"

 1. JO skriver:

  Hej Sara! Vilken tipptopp idé! Alltid lika roligt med dina tipsinlägg! =) Hoppas allt är bra! KRAMA

 2. Vilken bra idé. Det finns alltid lite saker gömda i lådorna som man faktiskt hellre vill titta på hela tiden.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »