På tjänsteresa

Idag ska jag och hela Kom&In Kalmar (Kommunkation & Inredning) åka till Malmö och besöka IKEA Svågertorp – världens grönaste varuhus! Det ska bli riktigt kul att se det färdiga resultatet så här en månad efter öppning. På grund av sin geografiska placering, och med tanke på att det är ett varuhus byggt “by the Läs Mer »

På tjänsteresa

Idag ska jag och hela Kom&In Kalmar (Kommunkation & Inredning) åka till Malmö och besöka IKEA Svågertorp – världens grönaste varuhus! Det ska bli riktigt kul att se det färdiga resultatet så här en månad efter öppning. På grund av sin geografiska placering, och med tanke på att det är ett varuhus byggt “by the book”, vallfärdar alla möjliga IKEA-folk dit för att se och lära. Jag vet ju på ett ungefär hur det ser ut men ser med spänning fram emot att spana in good examples och ta med inspirationen hem till vårt varuhus. Bloggandet kommer att bli lite lidande idag, bara så ni vet, men en liten rapport med IKEA-favoriter kan nog komma att dyka upp i helgen. Ska du dit så ses vi!

Update: kolla in klockan på bilden och jämför med tiden jag publicerade… kusligt.


Foto: gettyimages.com


Inga kommentarer på "På tjänsteresa"

 1. Åse skriver:

  Ha så trevligt!

 2. Cammi skriver:

  Vi var där för någon vecka sedan och till min förvåning så stod där en massa spannar överallt eftersom det regna in från taket…

  Kram på dej

 3. Emelie skriver:

  Ha det så roligt på resan o ta med en massa inspirationsbilder tillbaka 🙂 Kram Emelie


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »