Även jag är biten – New Moon i kväll

Vad roligt det är att så många nya besökare har dykt upp här på bloggen – välkomna! Och tack för alla peppande, trevliga, gulliga och motiverande kommentarer. Ibland hinner jag inte att besvara alla personligen men ni ska veta att jag läser dem och uppskattar dem enormt mycket (utan er hade det ju inte varit Läs Mer »

Även jag är biten – New Moon i kväll

Vad roligt det är att så många nya besökare har dykt upp här på bloggen – välkomna! Och tack för alla peppande, trevliga, gulliga och motiverande kommentarer. Ibland hinner jag inte att besvara alla personligen men ni ska veta att jag läser dem och uppskattar dem enormt mycket (utan er hade det ju inte varit mycket till blogg…)!!

Jag vet inte vad det är, kanske novembermörkret, men den senaste tiden vill jag bara krypa upp i soffan, tända ljus och läsa härliga böcker. Jag har nämligen en låå-åång to do-list med större och mindre inrednings- och pysselprojekt och det brukar vara högt prioriterat hemma hos Little Miss Fix It, men just nu lockar annat. Jag kan även ha gått och blivit vampyrbiten. Det var en intressant artikel i förra söndagens SvD som träffade mig; “De har heltidsjobb, småbarn och universitetsexamen. Och de är besatta av tonårsserien Twilight. Vad får kvinnliga 70-talister att falla för förälskelsen mellan 17-åriga Bella och vampyren Edward?” Inte så att jag är besatt (eller har barn) men sedan jag av en slump såg filmen Twilight i våras (vampyrfilmer och dyl. är annars ett stort NO-NO för mig) har jag nu snart även läst de två första böckerna och strax ska jag och tre andra kvinnor i 30-årsåldern gå och se film nr 2 – New Moon. Ja, vad är det då som förtrollar så? Jag är ju en hopplös romantiker och för min del stavas det i alla fall K-Ä-R-L-E-K! ♥


© Sara Zetterström, Little Miss Fix It 2009


Inga kommentarer på "Även jag är biten – New Moon i kväll"

 1. Åse skriver:

  Jag håller fullkomligt med, jag vill inte heller ta mig ur soffan på mina lediga dagar. Det är absolut mörkret som gör att man blir hängig!
  Kram

 2. Anna-Karin skriver:

  Appropå vampyrer så surar jag över att jag inte kunde hålla mig och redan kikat igenom även säsong två av True Blood.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »