UnderbaraClaras jultidning

Clara Lidström AKA UnderbaraClara gör en Leila. Om ni liksom jag har följt hennes blogg ett tag vet ni att hon önskat att få göra en tidning likt Leilas. Nu har hon faktiskt gjort det. Kind of. För nu kan man köpa UnderbaraClaras jultidning, “Det är en jultidning. Helt utan reklam. 20 sidor lång. För Läs Mer »

UnderbaraClaras jultidning

Clara Lidström AKA UnderbaraClara gör en Leila. Om ni liksom jag har följt hennes blogg ett tag vet ni att hon önskat att få göra en tidning likt Leilas. Nu har hon faktiskt gjort det. Kind of. För nu kan man köpa UnderbaraClaras jultidning, “Det är en jultidning. Helt utan reklam. 20 sidor lång. För 20 kronor. Så att alla har råd. som hon skriver i sin blogg. Jag har just stoppat en tjuga i ett kuvert adresserat till Umeå. Man kan beställa den hela denna vecka. En härlig jultidning fylld av recept, pysseltips och fina bilder – för de många människorna i värsta IKEA-anda. Det är ju så vackert att man blir tårögd…


Foto: bild till vä: Sara Zetterström, bild till hö: från UnderbaraClaras blogg.


Inga kommentarer på "UnderbaraClaras jultidning"

 1. Anna skriver:

  Skickat och klart! Ska bli jätte spännande att se. 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »