Helgpyssel: adventskalender II

En något mindre pysslig kalender än den jag bloggade om i morse gjorde jag för ett par år sedan av 24 st BILLIG krukor (5:- st) från IKEA och klisterfolie som jag ritade själv och beställde från Arkitektkopia. Det blir en ganska stram kalender som man kan använda om och om igen och som t Läs Mer »

Helgpyssel: adventskalender II

En något mindre pysslig kalender än den jag bloggade om i morse gjorde jag för ett par år sedan av 24 st BILLIG krukor (5:- st) från IKEA och klisterfolie som jag ritade själv och beställde från Arkitektkopia. Det blir en ganska stram kalender som man kan använda om och om igen och som t o m rymmer lite större paket om man så vill. Här hemma har det blivit ganska dåligt med återanvändningen, jag väntar förgäves på den dan som alla krukor är fyllda av paket till mig… 😉 Om du har tänkt att överraska din älskling med en kalender kan du få lite presenttips här.


© Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Helgpyssel: adventskalender II"

 1. Aha, det var så den där adventskalendern såg ut! Snyggt! Själv längtar jag efter lite tid till pyssel, men har fullt upp med jobb. Är det inte det nya jobbet så är det skrivjobben i mitt eget företag. Puh! Känns som om huvudet ska explodera snart på grund av all ny information som tagit plats de senaste två veckorna. 😉 Stor kram!!!

 2. Åse skriver:

  Det riktigt kliar i fingrarna när jag ser dina bilder, jätte fin kalender, enkel men enhetlig.
  Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »