1:a adventshelg på Gotland

Nu sticker Jesper och jag till Gotland. Vi tänkte tillbringa lördagkvällen/natten på Kue, en vacker 1800-tals gård i Träkumla sydost om Visby. Trerätters-middag och med bubbel både i bad och glasen känns det som just en sån helg som vi behöver. På söndag blir det lite julskyltning i Visby (love it!) innan vi åker hem Läs Mer »

1:a adventshelg på Gotland

Nu sticker Jesper och jag till Gotland. Vi tänkte tillbringa lördagkvällen/natten på Kue, en vacker 1800-tals gård i Träkumla sydost om Visby. Trerätters-middag och med bubbel både i bad och glasen känns det som just en sån helg som vi behöver. På söndag blir det lite julskyltning i Visby (love it!) innan vi åker hem igen. Med andra ord kommer det åter igen vara lite tyst på bloggen i ett par dagar, men nästa vecka är jag tillbaka igen. Trevlig helg!


Foto: bilder från kue.se


Inga kommentarer på "1:a adventshelg på Gotland"

 1. Gud vad härligt det låter! Funderar på ett liknande nyårsupplägg!

 2. Proforma - Irene skriver:

  Så längesedan jag var på Gotland! Låter underbart!
  Trevlig helg!

 3. Tina kusina skriver:

  Låter supermysigt! Känns som att jag verkligen skulle behöva ngt dylikt… men det får bli en annan helg! Här blir det julpyssel med Thomas syrra o familj istället. Kram

 4. Purple Area skriver:

  Låter som en toppenhelg, hoppas ni får det mysigt!

 5. Karodie skriver:

  Gud, det låter helt underbart! NJUT! puss

 6. Anna-Karin skriver:

  Ha det helt underbart på Gotland!

 7. Dahlarna skriver:

  Åh vad mysigt det verkar. Vore verkligen supermysigt att få en sådan lyxhelg med mannen. Hoppas att ni får det riktigt härligt. Kram!

 8. Oh, det ser jättemysigt ut. Hoppas att ni haft det bra!
  Trevlig advent!
  /Åsa

 9. Oh, det ser jättemysigt ut. Hoppas att ni haft det bra!
  Trevlig advent!
  /Åsa

 10. Härliga Bilder!
  Mysig blogg du har!

 11. Hoppas ni hade det toppenbra på Gotland! Stoor kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »