Konversation i fredagssoffan

S: Kolla, en typisk grej att ge till den som har allt… en snöbollstång!J: ..he-he, fy f-n så dumt. Ja, jag är beredd att hålla med. Ibland blir design så dumt så dumt… Om du inte orkar krama snöbollar så finns lösningen på inreda.com för 148 kr.

Konversation i fredagssoffan

S: Kolla, en typisk grej att ge till den som har allt… en snöbollstång!
J: ..he-he, fy f-n så dumt.

Ja, jag är beredd att hålla med. Ibland blir design så dumt så dumt…


Om du inte orkar krama snöbollar så finns lösningen på inreda.com för 148 kr.


Inga kommentarer på "Konversation i fredagssoffan"

 1. Fia skriver:

  Hahaha! Det finns då uppfinningar för allt!!

 2. Anna-Karin skriver:

  Jag som aldrig har någon ordning på mina prylar.. Kan ju tänka mig hur det skulle låta den dagen det blir såpass mycket snö så man skulle ha nytta av en sådan där.

 3. Elin skriver:

  Tänk så bra den hade varit till glass!!

 4. Alexandra skriver:

  Ja,jag tänkte också först att det var en glasskopa.
  Men vill man ha perfekta snölyktor i jul så duger den nog bra.

 5. Mrs. b skriver:

  Ja här skulle den verkligen vara meningslös, så lite snö som det brukar komma varje vinter 🙂

 6. Åh jag är ju benägen att hålla med dig, tänkte likadant när jag såg den. Men så kom sonen med sin önskelista till jul, och där hade han minsann plitat ner: "snöboleformare". Det är ytterst sällan vi har snö härnere men han vill alltså vara säker på att OM den kommer kunna forma perfekta snöbollar. Då kände jag mig bara cynisk och dum. Klart killen ska ha en snöboleformare!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »