Hyacint till värdinnan

Ikväll har jag sedvanligt julmys med kollegorna och eftersom vi bara är tio personer på vår avdelning brukar vi turas om att ha värdskapet. Detta är en av anledningarna att det är så attsingens tyst på bloggen just nu, kvällar och helger tillbringas med släkt och vänner eller arbets- och föreningskollegor under diverse juliga former. Läs Mer »

Hyacint till värdinnan

Ikväll har jag sedvanligt julmys med kollegorna och eftersom vi bara är tio personer på vår avdelning brukar vi turas om att ha värdskapet. Detta är en av anledningarna att det är så attsingens tyst på bloggen just nu, kvällar och helger tillbringas med släkt och vänner eller arbets- och föreningskollegor under diverse juliga former. Kuligt och juligt men inte vidare bloggvänligt :-).

Jag hittade så söta hyacinter på ICA så jag kunde inte hålla mig utan fixade en liten julkruka till kvällens värdinna. MANDEL kruka, KOTTE julkulor, sidenband och etikett, allt från IKEA. Vacker stjärnarnis kan man köpa i livsmedelshandeln och apelsinerna har jag torkat själv. Voila!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Hyacint till värdinnan"

 1. Gokväll i stugan!
  Så sitter man återigen i ett hotellrum… två nätter på raken. Inte utan att man saknar sin lilla familj där hemma. 🙂 Hoppas du haft en trevlig kväll! Själv har jag kommit fram till flera saker denna kväll. Sånt som kommer göra skillnad för framtiden. Men det känns förvånansvärt bra. 🙂 Stooor kram!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »