Claras jul

Idag väntade tidningen Claras jul innanför dörren när jag kom hem. Jej! Jag hann bara bläddra i den som hastigast när jag åt mellis och nu ska jag iväg på en föreläsning så det får bli nattlektyr. Den verkar vara väldigt söt och inspirerande av det jag hann se att döma. Någon annan som fått Läs Mer »

Claras jul

Idag väntade tidningen Claras jul innanför dörren när jag kom hem. Jej! Jag hann bara bläddra i den som hastigast när jag åt mellis och nu ska jag iväg på en föreläsning så det får bli nattlektyr. Den verkar vara väldigt söt och inspirerande av det jag hann se att döma. Någon annan som fått den och läst den?


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Claras jul"

 1. Elin skriver:

  Jag har! Bra såklart, fast jag hade velat haft lite mer att läsa…

 2. Fridas kök skriver:

  Jag fick hem den idag! 🙂 Håller med dig, söt och inspirerande. Jag kommer använda mig av många tips därifrån. Kul också med en tidning som inte innehåller reklam, det är man ju inte direkt van vid… Tummen upp för Clara! 🙂

 3. Lotta skriver:

  Jag harockså fått hem den, den är jättemysig… lite tunn bara.. men väldigt mysig och trevlig!
  Lotta

 4. Anna skriver:

  Jag med, men har inte kollat så noga. Verkar bestå av recept och fina bilder – inte så mycket text. Men väldigt söt!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »