Trendig cykelhjälm från Yakkay

Äntligen säger jag, nu finns det faktiskt coola och snygga cykelhjälmar för vuxna också. Det är det danska företaget Yakkay som tagit fram dessa hattliknande hjälmar som består av en säkerhetsutformad hjälm med utbytbara överdrag i olika färger och stil, och på deras hemsida finns en lista över svenska återförsäljare. Den fina kritstrecksrandiga hamnar på Läs Mer »

Trendig cykelhjälm från Yakkay

Äntligen säger jag, nu finns det faktiskt coola och snygga cykelhjälmar för vuxna också. Det är det danska företaget Yakkay som tagit fram dessa hattliknande hjälmar som består av en säkerhetsutformad hjälm med utbytbara överdrag i olika färger och stil, och på deras hemsida finns en lista över svenska återförsäljare. Den fina kritstrecksrandiga hamnar på min önskelista i år och jag skall nog ta och åka över till Öland och prova den i veckan. Priset är definitivt överkomligt och hamnar i runda slängar på 1000 kr. Tack för tipset Maja!


Foto: eget kollage med bilder från yakkay.com


Inga kommentarer på "Trendig cykelhjälm från Yakkay"

 1. Men, dom var ju supersnygga!!! Jag som gillar att ha hatt i vanliga fall skulle inte ha några som helst problem att ta på mig i synnerhet den kritstrecksrandiga. Kram på dig och trevlig helg!

 2. Åse skriver:

  De är riktigt fina, skulle faktiskt kunna överväga att skaffa mig en själv.

 3. NOOK Elin skriver:

  Jättefina! Tänk om alla hjälmar såg ut som hattar, så mycket trevigare det skulle va =)

 4. Jörgen skriver:

  Dessa cykelhjälmar finns på : http://www.systrarnasockervadd.se.

  Där finns även snygga och annorlunda cykelväskor som man kan hänga på pakethållaren. Perfekt nu till våren!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »