Bordsplacering: julgran

Ibland när jag behöver inspiration surfar jag in hos pysseldrottningen Martha Stewart. Mycket är väldigt amerikanskt (läs: för mycket) och faller inte mig i smaken men ibland hittar man fina små pärlor av pyssel och DIY’s. Den här söta bordsplaceringen passar perfekt nu till alla juliga tillställningar, dessutom är den lätt att göra. Har du Läs Mer »

Bordsplacering: julgran

Ibland när jag behöver inspiration surfar jag in hos pysseldrottningen Martha Stewart. Mycket är väldigt amerikanskt (läs: för mycket) och faller inte mig i smaken men ibland hittar man fina små pärlor av pyssel och DIY’s. Den här söta bordsplaceringen passar perfekt nu till alla juliga tillställningar, dessutom är den lätt att göra. Har du inte en skrivare går det ju lika bra att skära ut formen i enfärgat papper. Hela instruktionen hittar du här.


Foto: Martha Stewart


Inga kommentarer på "Bordsplacering: julgran"

 1. mamamekko skriver:

  Åå vilket bra tips!
  kram

 2. Nämen har du också surfat där :-). Jag hittade en fin mistelboll :-)….

 3. Kikar bara in och säger hej! Förstår att det är mycket nu… och så är det även här. 🙂 Har fått ytterligare skrivjobb och ska presentera färgsättningen av trappuppgången om några dagar. Åh, längtar redan efter att få se trappuppgången i ny färg. Stoor kram och hoppas allt är bra med dig!

 4. Åse skriver:

  Enkelt och snyggt!

 5. Jannice skriver:

  God Jul & Gott nytt år!! Hoppas du och din familj får en skön ledighet!!

  Kramar Jannice


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »