Little Miss Fix It har jullov

Det är ingen idé att mörka längre… jag kommer nog inte att blogga så värst mycket mer innan jul. Efter ett uppehåll på nästan en vecka, julklappar är inhandlade, julkorten är skrivna och alla adventsljusen har blivit tända så kan jag bara konstatera att Little Miss Fix It faktiskt har jullov. Jag önskar bara att Läs Mer »

Little Miss Fix It har jullov

Det är ingen idé att mörka längre… jag kommer nog inte att blogga så värst mycket mer innan jul. Efter ett uppehåll på nästan en vecka, julklappar är inhandlade, julkorten är skrivna och alla adventsljusen har blivit tända så kan jag bara konstatera att Little Miss Fix It faktiskt har jullov. Jag önskar bara att jag kunde slänga upp fötterna på soffan och luta mig tillbaka med en chokladask men än är det några arbetsdagar kvar så det får nog bli efter själva dopparedagen… Hoppas att tomten kommer till er alla i år så snälla som ni har varit kära läsare. Happy Hollidays!


Inga kommentarer på "Little Miss Fix It har jullov"

 1. Åse skriver:

  Jag önskar dig med en god jul och hoppas att du får lite tid över för att sätta dig ner med chokladasken i knät!

 2. Lotten skriver:

  Hoppas att du får en riktigt härlig julledighet!

 3. Emelie skriver:

  Då får jag önska dig en god jul och ett gott nytt år! Må gott. Kram Emelie

 4. [room] by sofie skriver:

  Tack detsamma tjejen! Tror nog du också får många fina klappar 😉

  KRam Sofie

 5. Ha en riktigt god jul Sara:) Njut av din julledighet!

  Kram Josefine

 6. Proforma skriver:

  Önskar dig en riktigt skön och avkopplande jul!

  Kram Irene

 7. Anonym skriver:

  Hallå du!
  Hittade inte någon mailadress till dig här så jag tänkte att jag skriver ett litet meddelande till dig! Idag fixade jag och sambon klart mammas julklapp och den blev faktiskt riktigt snygg! Jag köpte mig nålar med stora svarta huvuden (sådana man kan ha till en korkanslagstavla) och halsbanden hänger helt perfekt! God Jul och ha ett riktigt bra jullov för det ska jag ha! Kramar Jenny

 8. God jul och hoppas ni får en underbar julhelg! / H


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »