Från mig till er – En riktigt God Jul!

Nu har Karl-Bertil delat ut sina stulna julklappar till bättre behövande på tv och julmiddagen står på bordet, senare väntar julklappsspelet. Vad spännade det hade varit att kika in hemma hos er alla ikväll och se hur traditionerna skiljer sig åt, för visst är det så att i de flesta familjer ser julafton lite olika ut även Läs Mer »

Från mig till er – En riktigt God Jul!

Nu har Karl-Bertil delat ut sina stulna julklappar till bättre behövande på tv och julmiddagen står på bordet, senare väntar julklappsspelet. Vad spännade det hade varit att kika in hemma hos er alla ikväll och se hur traditionerna skiljer sig åt, för visst är det så att i de flesta familjer ser julafton lite olika ut även om vissa hållpunkter (läs: Jul-Kalle) verkar vara konstanta hos många. Jag får väl kika in hos er med bloggar och uppdatera mig imorgon. Här kommer lite bilder från ett julutopiskt Nyköping hos svärföräldrarna med en halvmeter snö och några minusgrader… God Jul!Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Från mig till er – En riktigt God Jul!"

 1. Tina Kusina skriver:

  God Jul kära du och hälsa familjen! Vi laddar för julkaoset på Vallsjön imorgon 🙂 18 pers och 3 hundar -myyys!

 2. mamamekko skriver:

  GOD JUL! Hoppas att aftonen varit bra. PAssar väl på att önska GOTT NYTT ÅR nu med 😉
  Kram

 3. Irma skriver:

  Hej och tack för en toppenblogg som har glidit högt upp i min favoritlista!
  Får man vara nyfiken och fråga var du har hittat ljusstaken som finns på bilden under detta inlägg?
  Föll pladask för den…

 4. Irma: Tack för de värmande orden! LMFI är under rekonstruktion men jag hoppas att komma igång i den nya suiten inom kort så hav förtröstan… 😉 och självklart välkommen tillbaka!! Nyfikenhet är den bästa egenskapen tycker jag så självklart ska jag tala om för dig att ljusstaken kommer från ILVA (spana in ilva.se eller Sveriges enda butik i Malmö), kostade 139:- och fanns i svart och vitt as far as I know… Här hemma har den blivit en storfavorit och kommer förmodligen att bli stående året runt! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »