PLAYSOME – mitt inspirationskollage hos Marbodal

Ikväll ägnade jag en stund åt att göra ett inspirationskollage på Marbodals hemsida, något som tydligen flera inredningsbloggare ägnat sig åt den senste tiden. Man kan visst vinna ett kök för 30 000!  Jag gick helt på känsla och lät kollaget PLAYSOME växa fram, uj vad det blev omflyttningar av bilder kan jag säga och Läs Mer »

PLAYSOME – mitt inspirationskollage hos Marbodal

Ikväll ägnade jag en stund åt att göra ett inspirationskollage på Marbodals hemsida, något som tydligen flera inredningsbloggare ägnat sig åt den senste tiden. Man kan visst vinna ett kök för 30 000!  Jag gick helt på känsla och lät kollaget PLAYSOME växa fram, uj vad det blev omflyttningar av bilder kan jag säga och jag vet inte om jag lyckades precis men det känns ändå som ett Little Miss Fix It-place to be med favvofärger, fina former och med glimten i ögat. Efteråt surfade jag runt bland de andra kollagen och upptäckte att Mija Kinning (inredaren från Bygglov ni vet) gjort några inspirationsvarianter. Me like Mija. Och om du like me så gå in och rösta innan den 16 januari vettja!


Mitt inspirationskollage PLAYSOME från Marbodals idéstudio


Inga kommentarer på "PLAYSOME – mitt inspirationskollage hos Marbodal"

 1. Så det blev ett inspirationscollage i alla fall. 😉 Härligt att ha dig tillbaka på bloggen igen. Ska du till Formex? Möbelmässan? Kram!

 2. In many peoples minds, eyeglasses are mainly used to rectify vision errors, for they are used in this way since their first appearance several centuries ago. However, such situation is gradually changed when it comes to recent centuries, a period of time when great achievements are made in eyeglasses industry and people begin pay more attention to fashion. Therefore, eyeglasses must be designed in trendy ways, so as to satisfy wearers demands on fashion. And many fashionable eyeglasses come into being as a result. Or there are still many eye glasses that are seldom used as vision rectifying articles, but accessories, including stylish non prescription eyeglasses, funny eyeglasses, etc. Of which, funny glasses can, to a greater extent, reflect wearers demands on fashion.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »