Loppis på låtsas

Nu kommer ett litet nättips så här sista dagen på året. En av mina favoritbutiker – likasom.com har världens rea just nu! En rolig grej som jag faktiskt inte sett tidigare är deras bestickserie Loppis som består av ett helt set udda bestick precis som om de vore loppisfyndade. Fast nya och fräscha, perfekt för Läs Mer »

Loppis på låtsas

Nu kommer ett litet nättips så här sista dagen på året. En av mina favoritbutikerlikasom.com har världens rea just nu! En rolig grej som jag faktiskt inte sett tidigare är deras bestickserie Loppis som består av ett helt set udda bestick precis som om de vore loppisfyndade. Fast nya och fräscha, perfekt för dig som gillar tanken på udda grejer men inte vill ha andras gamla skräp. För övrigt fastnade jag för den vackra inspirationsbilden med tapeten Uni Royal från InTrade för detta färgtjohejsiga kök i villavillekullastil hade jag blivit riktigt glad av att sitta och fika i! Men åter till rean, själv tänkte jag slå till på en självbevattnande ekorrkruka -fiffigt för en blommördare som jag själv…


Foto: kollage av bilder från likasom.com


Inga kommentarer på "Loppis på låtsas"

 1. Irma skriver:

  Hej och tack för svaret ang ljusstaken! Den är verkligen toksnygg!!! Tyvärr bor jag "en bit utanför" Malmö. (Det där var min humor, jag bor i norra norrland… haha) Men nu vet jag i alla fall var den kommer ifrån… God fortsättning!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »