Fyra inredningstecken på en bra nyårsfest

GOTT NYTT 2010!!! Tanken var att jag skulle visa lite bilder inför min nyårsafton men ni vet hur det är med allt det där som ska hinnas med… Snittar som ska göras, is som ska frysas, flugor som ska knytas och naglar som ska målas. Bloggar som ska bloggas fanns inte med på min to Läs Mer »

Fyra inredningstecken på en bra nyårsfest

GOTT NYTT 2010!!!

Tanken var att jag skulle visa lite bilder inför min nyårsafton men ni vet hur det är med allt det där som ska hinnas med… Snittar som ska göras, is som ska frysas, flugor som ska knytas och naglar som ska målas. Bloggar som ska bloggas fanns inte med på min to do list, inte om du frågar Jesper i alla fall. Det blev till slut en superkul nyårsfest med middag som hölls en mysig festlokal som liksom sitter ihop med den gamla ringmuren i Kalmar. Efter dans, drinkar och raketer bar en mindre skara av mot det Zetterströmska residencet för ännu mer dans (och drinkar). När jag vaknade igår så kunde man urskilja vissa genomgående drag i lägenheten – här hade det varit en bra nyårsfest! Eftersom detta är en inredningsblogg så besparar jag er detaljer om borttappade kavajer, chipssmulor och dylikt, istället kommer här fyra inredningstecken på en bra nyårsfest:


Uppifrån från vä: Soffan såg ut som ett smärre vulkanutbrott, fåglarna hade dansat omkull, festkläder som en dekorativ(?) inredningsdetalj och slutligen tavlor som är lite på pickalurven…

Mot ett nytt härligt år med Little Miss Fix It! Du följer väl med under 2010 också?!


Inga kommentarer på "Fyra inredningstecken på en bra nyårsfest"

 1. Åse skriver:

  Det låter som om du hade en underbar nyårsafton!

  God fortsättning på det nya året

 2. Emelie skriver:

  Vilken underbar tavla i hallen! God fortsättning! Kram

 3. Anna skriver:

  Mitt nyårslöfte var (på nyårsdan när jag insåg att man inte ska släcka törst med vin): Varannat vatten. Var kanske inte ensam att ha det löftet. 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »