Fina beslag från IKEA

Jag fastnade för de fina beslagen på IKEA‘s förvaringsserie VINSTRA och tänkte att de skulle passa på en byrå jag har hemma. Vet ni att man kan beställa de flesta av deras beslag separat? Det gör man på Byten & Återköp som finns på varje ikeavaruhus, man betalar 2:-/st som oavkortat går till Rädda Barnen, Läs Mer »

Fina beslag från IKEA

Jag fastnade för de fina beslagen på IKEA‘s förvaringsserie VINSTRA och tänkte att de skulle passa på en byrå jag har hemma. Vet ni att man kan beställa de flesta av deras beslag separat? Det gör man på Byten & Återköp som finns på varje ikeavaruhus, man betalar 2:-/st som oavkortat går till Rädda Barnen, och beslagen skickas hem till dig som ett brev på posten. Hur smidigt som helst och nästan gratis.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Fina beslag från IKEA"

 1. Oj, där överträffar IKEA sig själva i billighet. Söta beslag.

 2. bra tips. kommer nog användas någon gång!

 3. Lotten skriver:

  Åhh vilka härliga beslag! IKEA är himla bra ibland 😉

 4. Vilket bra tips! Ser fram emot att få se dem på plats! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »