Projekt KONTORS-MAKE OVER del I

Strax innan jul bytte Jesper kontor på jobbet och frågade om jag ville inreda det. OM-JAG-VILLE! Det nya kontoret är nämligen ett klassiskt tjänstemannarum a la 90-tal, 10 m² med möbler i bok och “neutrala” gardiner och klädda besöksstolar. Kommunalt så det förslår, ni kanske kan se det framför er? I kväll har jag ägnat Läs Mer »

Projekt KONTORS-MAKE OVER del I

Strax innan jul bytte Jesper kontor på jobbet och frågade om jag ville inreda det. OM-JAG-VILLE! Det nya kontoret är nämligen ett klassiskt tjänstemannarum a la 90-tal, 10 m² med möbler i bok och “neutrala” gardiner och klädda besöksstolar. Kommunalt så det förslår, ni kanske kan se det framför er? I kväll har jag ägnat mig åt att försöka ringa in behoven för att skapa en så funktionell arbetsplats som möjligt och samtidigt väva in trivsel och personlig touch. En av de första sakerna min “kund” har fått ägna sig åt är Stilfinnaren på IKEA BUSINESS (IKEAs egna nätverk för småföretagare). Stilfinnaren är ett litet verktyg att använda för att hitta stilen på kontoret genom olika val av färger, texturer, mönster och miljöer. Nu känner ju jag min uppdragsgivare ovanligt väl så resultatet var föga överraskande men det är ändå något handfast att börja med. Särskilt som min budget på 2000 kr är tight och IKEA troligtvis kommer bli den mest använda leverantören i denna make over.

Foto: skärmdump från business.ikea.com


Inga kommentarer på "Projekt KONTORS-MAKE OVER del I"

 1. Emelie skriver:

  Vilket roligt projekt! Du måste visa bilder sen när det är klart 🙂 Kram Emelie

 2. mamamekko skriver:

  Vilket himla roligt projekt!
  Ser fram emot bilder på det färdiga resultatet.
  KRam

 3. Karodie skriver:

  Va kul att fixa, trixa, analysera och kreera! Åh, vilken Sara och Jesper längtan jag fick nu! Ni saknas! Puss och kram

 4. Ulrika skriver:

  Hoppas vi får se före- och efter-bilder!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »