Bordsdekoration i vitt och metall

På nyår var vi bortbjudna men innan det bar av på festligheter så bjöd vi över några av gästerna på fördrink och jag missade inte tillfället att få dekorerade bordet lite. Jag valde en vit duk för krispig vinterkänsla och köpte lite matchande snittblommor; vita ranunkler, brudslöja, vita rosor och guldiga spröt (köp de gärna Läs Mer »

Bordsdekoration i vitt och metall

På nyår var vi bortbjudna men innan det bar av på festligheter så bjöd vi över några av gästerna på fördrink och jag missade inte tillfället att få dekorerade bordet lite. Jag valde en vit duk för krispig vinterkänsla och köpte lite matchande snittblommor; vita ranunkler, brudslöja, vita rosor och guldiga spröt (köp de gärna dagen innan, snitta om dem och ställ de svalt i vatten över natten så är de lagom utslagna dagen efter) som jag komponerade i många små glas och vaser. (Snapsglas från Granit funkar toppen till detta.) Tillsammans med blommorna ställde jag flera olika ljusstakar i vitt och silver och som övrig dekoration använde jag pärlgirlanger och julgranskulor i olika storlekar från IKEA. Det sista jag gjorde var att strö små silverstjärnor på bordet och det glittrade precis så som en nyårsafton ska göra… Tyvärr lyckades jag inte fånga hela dukningen på bild men här är lite detaljfoton innan festen började.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Bordsdekoration i vitt och metall"

 1. Det ser härligt nyårsaftonsglittrigt ut!

 2. Hej Sara! Så fint du gjort det! Tack för din fina kommentar, såg den inte förrän nu…bättre sent än aldrig:) Hoppas vi kan ses under 2010, hade varit jättetrevligt.

  Ha en bra vecka! Kram Josefine

 3. Jessica skriver:

  Riktigt fint! 🙂

 4. luckeboi skriver:

  Kolla in Do-it Yourself Toys på min blogg. Ser de inte roligt ut? 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »