Imorgon är det invigning…

För gissa om jag hade varit snäll även det gångna året. Jultomten hade nämligen med sig en viss väldigt snygg cykelhjälm till mig, och detta trots att alla parter bestämt att tomten inte behövde stanna hos just Zetterström i år. Vi var för första gången rörande överens om att skippa julklappshetsen (detta mest för att Läs Mer »

Imorgon är det invigning…

För gissa om jag hade varit snäll även det gångna året. Jultomten hade nämligen med sig en viss väldigt snygg cykelhjälm till mig, och detta trots att alla parter bestämt att tomten inte behövde stanna hos just Zetterström i år. Vi var för första gången rörande överens om att skippa julklappshetsen (detta mest för att jag inte tyckte mig ha något att önska – tydligen glömmer jag själv bort det jag sätter på önskelistan). Så överraskningen blev total när det visade sig att Jesper tydligen smygläser bloggen. I morgon blir det att ta cykeln till jobbet så då åker hjälmen på för första gången. Temperaturen har stigit ett tiotal grader de senaste dagarna men jag får nog se till att även investera i de smarta öronlapparna som hör till min Yakkay. Brainwear for smart people. Yeah!

Uppdatering: Den största frågan är visst om det går att cykla? Ja det går att cykla, visst är det mycket snö men cykelvägar och gator är så fint plogade och i viss mån sandade. Men det blir mountainbiken som åker fram för att vara på den säkra sidan, och långkallingar på för nu visar termometern på -8,5°C… Brrr!


Foto: bild från cykelaffaren.se


Inga kommentarer på "Imorgon är det invigning…"

 1. Men åh… den är ju sååå fin! Men du, kan du cykla till jobbet? Här är det MASSOR av snö. Så det är inte nån idé att ens tänka tanken att ta fram cykeln.
  Stor kram!!!

 2. Pumamamman skriver:

  Hmm…..cykla låter inte helt rätt just nu! Men men är man från vår familj så gör man ju allt bakvänt! Men din helmet är verkligen ubersnygg!
  Kram

 3. Lotten skriver:

  Superfin hjälm! Man kan nästan inte tro att det är en hjälm….


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »