Min tid som Baronessa – Lisa Bengtssons nya tyg

Lisa Bengtsson fullkomligen spottar ur sig nya mönsterr i samma takt som vanligt folk byter underkläder och inte mig emot eftersom hon råkar vara en favvo-designer. Hennes senaste textilmönsterserie Baronessa lanseras under den kommande Formexmässan i nästa vecka och textilföretaget Mairo står för produktionen. Det tycker jag är extra kul eftersom Mairo är ett Ronnebyföretag Läs Mer »

Min tid som Baronessa – Lisa Bengtssons nya tyg

Lisa Bengtsson fullkomligen spottar ur sig nya mönsterr i samma takt som vanligt folk byter underkläder och inte mig emot eftersom hon råkar vara en favvo-designer. Hennes senaste textilmönsterserie Baronessa lanseras under den kommande Formexmässan i nästa vecka och textilföretaget Mairo står för produktionen. Det tycker jag är extra kul eftersom Mairo är ett Ronnebyföretag (inte så himla långt från Kalmar) och har sin enda (mig veterligen) Mairoshop ett stenkast från mitt jobb. På Formex i fjol så kunde man se Baronessa som en silkespläd från Estride men nu är det alltså dags för metervara. Baronessa är drömlik och färgsprakande och finns i två färgställningar och i serien ingår löpare, kudde med paspoal, rund kudde, golvkudde, panel, lampskärm och brickor i två storlekar. Tyget är i lin men finns även som möbeltyg i canvas. Tjingpax för en kudde som kan campera ihop med Mademoiselle i tv-soffan, där min tid som baronessa tillbringas…


Foto: pressbild Studio Lisa Bengtsson


Inga kommentarer på "Min tid som Baronessa – Lisa Bengtssons nya tyg"

 1. Annatotti skriver:

  Oj vad snyggt! Jag måste inskaffa mig det rosa i möbeltyget.

 2. Elin skriver:

  Oo hon är min favorit, nåt att matcha mina Mademoiselle-gardiner och pocketshop-anteckningsböcker med kanske 😀

 3. Jannice skriver:

  Passar på att önska dig en fin helg. KRAM Jannice

 4. Anna: Spännade, vad ska du ha det till?

  Elin: Ja hon är verkligen duktig! Det är alltid kul att matcha 🙂

  Jannice: Hoppas att du har en skön söndag, lycka till i Sthlm i veckan! Kram kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »