Sköna söndag

Idag är det en typisk söndag. Dagen efter en trevlig kväll med vänner, förberedelser inför den kommande arbetsveckan är gjorda och symaskinen har nu plockats fram och det är dags att beta av ett heminredningsprojekt innan kvällens biobesök. Nu ska jag ge mig i kast med att sy ett helt gäng knapphål, någon som kan Läs Mer »

Sköna söndag

Idag är det en typisk söndag. Dagen efter en trevlig kväll med vänner, förberedelser inför den kommande arbetsveckan är gjorda och symaskinen har nu plockats fram och det är dags att beta av ett heminredningsprojekt innan kvällens biobesök. Nu ska jag ge mig i kast med att sy ett helt gäng knapphål, någon som kan gissa vad det ska bli? En ledtråd är att det är något till badrummet… Dagsljuset är försvinnande kort och jag får se om jag hinner knäppa någon bild innan det är kolmörkt, risken finns att det färdiga resultatet låter vänta på sig till nästa gång det är ljust ute när jag är hemma. *älska vintertid* 😉 Jag önskar er alla en riktigt skön söndag!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Sköna söndag"

 1. Vackert tyg – oavsett vad det blir av det. Ett duschdraperi kanske? Eller att hänga under vasken istället för skåp?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »