Fina kort och etiketter från Prints with Wings

Jag bara måste tipsa om Prints with Wings, en härlig liten nätbutik som säljer personliga kort och etiketter för alla tillfällen. Prints with wings är ett ganska nygrundat svenskt företag, namnet till trots. Förutom att hela hemsidans grafiska uttryck är så sött att jag nästan får hål i tänderna så verkar det vara precis samma Läs Mer »

Fina kort och etiketter från Prints with Wings

Jag bara måste tipsa om Prints with Wings, en härlig liten nätbutik som säljer personliga kort och etiketter för alla tillfällen. Prints with wings är ett ganska nygrundat svenskt företag, namnet till trots. Förutom att hela hemsidans grafiska uttryck är så sött att jag nästan får hål i tänderna så verkar det vara precis samma fina stil och kvalitét på produkterna som b.l a består av etiketter, gratulations-, flytt-, korrespondens- och inbjudningskort. Just nu passar det ju perfekt att klicka hem en laddning kort med matchande kuvert att fylla med kärlekshälsningar lagom till Alla hjärtans dag den 14 februari.


Foto: skärmdumpar från printswithwings.com i eget kollage


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

högtid & fest

 • Änglaspel

  I flera, för att inte säga många år så har jag letat efter ett Änglaspel. Alltid för sent (slutsålt) eller i butiker som haft andra varianter men inte det klassiska från Dalaindustrier. Men plötsligt efter första advent häromnatten  när John Blund lämnade byggnaden lite för tidigt så googlade jag och fann det på Åhléns och Läs Mer »

 • En midsommar att minnas

  Det märks att det är sista veckan innan semestern, och att jag ska vara begravningsledig på fredag och att vi åker till Bohuslän direkt efter det. Det. Är. Lite. Mycket. Men bättre sent än aldrig tänkte jag sammanfatta min midsommarhelg för den blev snudd på smått historisk. Jag vet inte hur helgen såg ut i Läs Mer »

 • Midsommarporslinet

  De senaste veckorna har vi haft mycket att fixa inför årets midsommarfirande. Ambitiöst nog med tanke på det opålitliga midsommarvädret så bjöd vi redan i januari in ett gäng kompisar att fira med oss på Camp Torpet. Arbetsnamnet blev liksom givet med tanke på att det blev ungefär fem familjer för många för husrum i Läs Mer »

 • Adventskrans av granris

  Först vill jag rikta ett stort tack för alla hejarop och gratulationer till mitt nya jobb! Men det här inlägget skrivs med med anledning av att jag har fått flera frågor om adventskransen man kunnat se i mitt instagramflöde. Ja det var på tiden säger jag (att jag förverkligade kransen alltså, inte att man frågat Läs Mer »