Love is in the air – ett stycke gladtextil

Efter att ha surfat runt bland bloggarna som varit på Formex har jag blivit väldigt förtjust i den nya gladtextilen Love is in the air från Frösö handtryck. Färg och form som gör att det kvillrar lite i kroppen! Me like birdies. Det råder lite tvetydigheter kring designern eftersom vissa skriver att det är Karin Läs Mer »

Love is in the air – ett stycke gladtextil

Efter att ha surfat runt bland bloggarna som varit på Formex har jag blivit väldigt förtjust i den nya gladtextilen Love is in the air från Frösö handtryck. Färg och form som gör att det kvillrar lite i kroppen! Me like birdies. Det råder lite tvetydigheter kring designern eftersom vissa skriver att det är Karin Mannerståls pappa som står bakom mönstret men på hemsidan så står det att det är Karin själv… kanske var det information som kom fram muntligt på mässan? Nåväl, Mannerstålska mönster rockar det är ett som är säkert.


Foto: Frösö handtryck


5 kommentarer på "Love is in the air – ett stycke gladtextil"

 1. Ulrika Isaksson skriver:

  Jag älskar det vänstra tyget! Det känns verkligen somrigt, glatt och piggt.
  Men vad mycket bra grejor du visar och vad många bra idéer som jag får! Tusen tack!

 2. Jannice skriver:

  Åååå de är ju för söta 🙂

  Kram och ha en fortsatt fin vecka!
  Jannice

 3. Anna Frösö Handtryck skriver:

  "Love is in the air" är helt och hållet Karins eget mönster, däremot i mönstret "Pappas katt" har Karins pappa med ett finger i spelet.

 4. Anna Frösö Handtryck: Tack Anna för att du redde ut förvirringen! Det är ett fantastiskt fint tyg 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »