Pappas katt från Frösö Handtryck – eller det lönar sig att vara snäll!

När svärföräldrarna var här förra helgen så lyckades jag lura på svärmor färgglada soffkuddar från Indiska (hallå, man kan ju inte fråga mig vilka de ska välja när valet står mellan beige och rosa/grönt och tro att jag ska välja något annat än det sistnämnda!) Jag tror att hon fick blodad tand för väl hemma Läs Mer »

Pappas katt från Frösö Handtryck – eller det lönar sig att vara snäll!

När svärföräldrarna var här förra helgen så lyckades jag lura på svärmor färgglada soffkuddar från Indiska (hallå, man kan ju inte fråga mig vilka de ska välja när valet står mellan beige och rosa/grönt och tro att jag ska välja något annat än det sistnämnda!) Jag tror att hon fick blodad tand för väl hemma hos oss fick hon även med sig två av våra färgglada soffkuddar hem. Det lönar sig att vara snäll för igår hade vi fått ett litet paket med posten, som “kompensation”. Fina, fina grytlappen Pappas katt, av Karin Mannerstål och hennes pappa från Frösö Handtryck (det var alltså i det här tyget och inte detta som pappan har ett finger med i spelet). Mister man en färgklick kommer det strax en åter. Tack snälla Christina!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »