Little Miss Fix It is of to Storstan

Bloggtorkan kommer sig av att här packas och planeras det för fullt. Direkt efter jobbet idag åker jag upp till Stockholm för en rejäl dos av formgivning och designmingel! Uppdateras det för dåligt vet ni varför men jag ska självklart göra mitt bästa för att rapportera från den pågående möbelmässan. Hej så länge!

Little Miss Fix It is of to Storstan

Bloggtorkan kommer sig av att här packas och planeras det för fullt. Direkt efter jobbet idag åker jag upp till Stockholm för en rejäl dos av formgivning och designmingel! Uppdateras det för dåligt vet ni varför men jag ska självklart göra mitt bästa för att rapportera från den pågående möbelmässan.

Hej så länge!


Inga kommentarer på "Little Miss Fix It is of to Storstan"

  1. Hoppas att du hade roligt på möbelmässan.

    Missa inte TÄVLINGEN på min blogg.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

  • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

    Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

  • Hundraåringen

    Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

  • Helgpeppen!

    Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

  • Steg ett mot nytt badrum

    Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »