Happy bird – inte bara för glada fåglar

Jag har en faiblesse för att bruka saker utanför deras avsedda användningsområde. Om jag kan fövandla ett bord till en hatthylla eller en vattenkanna till en häftig lampa blir jag jättelycklig ;), jag triggas av att hitta nya lösningar som gör produkten mer flexibel. Något som ofta är ganska lätt men ibland även kan bli Läs Mer »

Happy bird – inte bara för glada fåglar

Jag har en faiblesse för att bruka saker utanför deras avsedda användningsområde. Om jag kan fövandla ett bord till en hatthylla eller en vattenkanna till en häftig lampa blir jag jättelycklig ;), jag triggas av att hitta nya lösningar som gör produkten mer flexibel. Något som ofta är ganska lätt men ibland även kan bli väldigt krystat (trial and error). Eftersom jag är mycket förtjust i fåglar, särskilt de grafiska siluettvarianterna, blev jag jättglad när jag fick en Happy Bird av en vän. Den är avsedd som fågelmatare men hon använder den att hänga nycklar på och jag som redan har båda sökte ett användningsområde som passade mina behov. Resultatet blev som skärphängare. Tyvärr är den inte fullt så exponerad som jag skulle önska inne i klädkammaren men jag blir glad varje gång jag ser den! Den kommer från Bröderna Nelsons och säljs förmodligen hos de flesta större trädgårdsanläggningar och, detta är det bästa i fågelsången, den kostar bara 17,50. Vad skulle du använda en Happy Bird till?


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Happy bird – inte bara för glada fåglar"

 1. Jannice skriver:

  Så smart!! Hoppas du har det bra på östsidan!! Idag har jag bytt blogg till Spotlife. Välkommen att besöka mig där 🙂 http://blogg.addsimplicity.se/
  Kram
  Jannice

 2. Linas inredning skriver:

  Haha, jag köpte en likadan i höstas och min hänger också i klädkammaren! Jag hänger långa halsband på min 🙂 Smart med bälten dock, får kanske skaffa mig en till.

 3. Lisa skriver:

  Hej! Nu minns jag inte hur jag hamnade här för jag har surfat runt på din blogg en bra stund.. Men vill iallafall bara säga att jag kommer tillbaka! Verkligen en jättemysig blogg tycker jag 🙂

 4. Fredrik skriver:

  Hej!
  Hoppas du är nöjd med yakkayhjälmen. Här kommer ett litet tips på nya trender i cykelbranschen.
  Newlook har kommit med trendiga och snygga cykelväskor. Kolla gärna in dom här: http://shop.cykelaffaren.se/Shop/Page/Art/pgArtList.php?iArtMenu_Id=10&bIsDescr=0&sHeadline=VuRza29y&iPageNr=0

  Nu hoppas vi väl att snön försvinner snart så vi alla kan börja cykla säkert igen

 5. Smart, snyggt blev det också!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »