I ♥ DSW

Idag har två nya skönheter flyttat in i möbelfamiljen här hemma – Eames DSW (Dining Sidechair Woodbase). Jag är som ett barn på julafton! Ett stort tack till gulliga Frida och Hildur för hjälpen! Foto kommer när dagsljus erbjuds… Illustration: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

I ♥ DSW

Idag har två nya skönheter flyttat in i möbelfamiljen här hemma – Eames DSW (Dining Sidechair Woodbase). Jag är som ett barn på julafton! Ett stort tack till gulliga Frida och Hildur för hjälpen! Foto kommer när dagsljus erbjuds…

Illustration: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "I ♥ DSW"

 1. pernilla skriver:

  I <3 DSW too! De står nog längst upp på min önskelista just nu. Helt underbara.

 2. Karodie skriver:

  Åh! Fina! Bästa formen av tröst när man är "snöänkling". Puss

 3. Caroline skriver:

  Finaste stolarna! Får gratulera till köpet. Skulle själv vilja införskaffa några såna där skönheter.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »