Bauhausgolv uppåt väggarna

I helgen var vi hemma hos en kompis brorsa för första gången på några månader. Sist var han mitt uppe i bygget av en liten lägenhet ovanpå sitt garage och nu stod den färdig. Den vingliga byggstegen hade bytts mot en rejäl trätrappa och  många fiffiga platslösningar för förvaring hade tagit form. Något som jag Läs Mer »

Bauhausgolv uppåt väggarna

I helgen var vi hemma hos en kompis brorsa för första gången på några månader. Sist var han mitt uppe i bygget av en liten lägenhet ovanpå sitt garage och nu stod den färdig. Den vingliga byggstegen hade bytts mot en rejäl trätrappa och  många fiffiga platslösningar för förvaring hade tagit form. Något som jag gillade extra mycket var stänkskyddet bakom spisen i köket som är ett paket laminatgolv från Bauhaus. Tänk vilket billigt alternativ! Tyvärr blev det bara förevigat av mobilkamera men trots den sämre bildkvaliteten kan ni nog hålla med om att det både är annorlunda, lite kul och riktigt snyggt.


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Bauhausgolv uppåt väggarna"

 1. Lilla jag skriver:

  Jag gillade det 🙂

 2. Ika skriver:

  Coolt! Jag var inne på att sätta Ikeas vita högblanka golv på väggarna i köket, men det var bara jag som var inne på det inte Stefan…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »