Inspirerande visdomsord

Tittade på Äntligen hemma med ena ögat medan jag städade. Lulu Carter är inte riktigt min påse chips inredningsmässigt om man säger så men i kvällens avsnitt överträffade hon sig själv minsann. I änkans sovrum använde hon de passande visdomsorden ovan som kommer från romanen Sun Dials and Roses of Yesterday: Garden Delights… av Alice Läs Mer »

Inspirerande visdomsord

Tittade på Äntligen hemma med ena ögat medan jag städade. Lulu Carter är inte riktigt min påse chips inredningsmässigt om man säger så men i kvällens avsnitt överträffade hon sig själv minsann. I änkans sovrum använde hon de passande visdomsorden ovan som kommer från romanen Sun Dials and Roses of Yesterday: Garden Delights… av Alice Morse Earle från 1902. Kalla mig gärna blödig men det är så vackert att man blir tårögd! (Ja, jag vet att jag brukar skriva så lite skämtsamt, men nu menar jag det på riktigt.) Dessa inspirerande fraser sparas under fliken “underlag till framtida projekt x”.


Inga kommentarer på "Inspirerande visdomsord"

 1. Lotta skriver:

  Hm, fint! Tåls att rama in – absolut! Vilken fin blogg du har – nu har jag mycket att läsa 😉

 2. Viktor Byhr skriver:

  Hej!

  Jag är säkert halvblind då jag inte hittar några kontaktuppgifter till dig på din blogg. Men men, jag arbetar på Valentin&Byhr i Göteborg och vi är intresserade av ett samarbete med dig.
  Ring mig så kan jag berätta mer.
  0702540576.
  Ledsen att jag tog upp kommentarsplats.

  Vänliga hälsningar

  Viktor Byhr

 3. DAHLARNA skriver:

  Instämmer! Verkligen ett fint väggord! Hoppas att du har haft en bra dag! KRAM!

 4. Eva skriver:

  Hej!

  Jag ville tipsa om en tävling som du är välkommen att delta i, samt
  tipsa om på din blogg. Spastugan.se fick äntligen ihop 100 fans på
  Facebook i veckan och det vill vi fira genom att lotta ut en goodie bag
  med lite smått & gott ur vårt sortiment.

  Det enda du behöver göra, efter att ha gått med på
  http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Stockholm-Sweden/Spastuganse/9902162492?ref=ts
  är att skriva i kommentarfältet att du vill vara med och tävla. Från
  sidan kan de sedan bjuda in dina egna vänner, och passa även på att
  tipsa dina bloggläsare om tävlingen! Dragning sker på söndag kl. 12.
  Hjärtligt välkommen & Lycka till!

 5. Frida skriver:

  Vilket fint citat! Jag skulle vilja trycka upp det i 50×70-format i lite Warhol-anda. Hade varit fint att ha på väggen och påminnas om att ta vara på dagen 🙂

  Trevlig blogg förresten, första gången jag är inne här och jag kommer definitivt att komma tillbaka!

  Frida


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »