Vårstädning på schemat

Eller förrådsrensningen från helvetet som jag valt att kalla den efter min första sejour igår. Det har varit otroligt glest mellan inläggen på sistone och det tycker jag är jättetrist men jag befinner mig i röj- och rensartagen på alla fronter kan man säga. Jag blir stressad av att inte ha ordning och förrådet har Läs Mer »

Vårstädning på schemat

Eller förrådsrensningen från helvetet som jag valt att kalla den efter min första sejour igår. Det har varit otroligt glest mellan inläggen på sistone och det tycker jag är jättetrist men jag befinner mig i röj- och rensartagen på alla fronter kan man säga. Jag blir stressad av att inte ha ordning och förrådet har varit min akilleshäl i flera år och nu när helgen plötsligt blev fri, eftersom min tänkta Milanoresa gick i stöpet, fanns det plötsligt tid. Man måste ju smida medan järnet är varmt!
Jag laddade upp med hela bilen full av ny förvaring: DIMPA, SAMLA (smart med genomskinliga lådor så man ser var grejerna finns), SNÅLIS, PAPPIS och HEMLIS, allt från IKEA, och sorterar i olika högar. En hög för kastas, en för skänkas till bättre behövande, en för loppis (tänkte ställa till med garageloppis vad det lider) och en till försäljning – det kanske dyker upp något på bloggen framöver… Åsså en hög för sparas förstås. Eller hög och hög. Snarare ett helt förråd, fast något mer organiserat. Jag kommer tillbaka när allt är på sin plats, eller kanske om jag behöver en paus. Trevlig helg!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Vårstädning på schemat"

 1. Eva skriver:

  Åh förrådet är mitt ständigt gnagande dåliga samvete. Nu har vi överfullt därnere och skule verkligen behöva en rejäl rensning. Får bli nångång efter att bebben kommit ut & jag kanske fått inspiration av att se hur bra du ordnat det 🙂

 2. jenny skriver:

  Vad härligt att få rensa:) Själv är jag inne i någon typ av "jag måste bara ha allt som jag inte behöver men kanske behöver i framtiden"-period vilket innebär att vårt förråd snart kommer bli överfullt! Idag inhandlades en söt liten 60-talsbyrå som jag inte vet vart den kan behövas…men den var sååå söt och billig, hihi! Ha en bra helg du med! Kram Jenny

 3. Har du fastnat nere i förrådet? 😉 Själv har jag varit en runda på återvinningen idag. Så nu finns snart inget onödigt kvar i källaren längre. Såå skönt! Får man se efter-bilder sen kanske!? 🙂 Kram!!!

 4. Therese skriver:

  Det där känner jag igen! Jag har både rensat, slängt, skänkt, stått på loppis… nu är jag helt slut och tänker att jag aldrig mer ska shoppa…!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »