IKEAs handduk Bäst i test

Lite av yesterdays news då detta inlägg legat i pipelinen länge men resultatet är fortfarande aktuellt så här kommer ännu mer signerat IKEA. Testföretaget Smartson jämförde tio frottéhanddukar i prisklassen 80-400 kr i början av året. Vinnaren blev FRÄJEN från IKEA, handduken på min grå önskelista. FRÄJEN fick 22 poäng av 25 möjliga och testet Läs Mer »

IKEAs handduk Bäst i test

Lite av yesterdays news då detta inlägg legat i pipelinen länge men resultatet är fortfarande aktuellt så här kommer ännu mer signerat IKEA.

Testföretaget Smartson jämförde tio frottéhanddukar i prisklassen 80-400 kr i början av året. Vinnaren blev FRÄJEN från IKEA, handduken på min grå önskelista. FRÄJEN fick 22 poäng av 25 möjliga och testet gick till så här: Handdukarna har tvättats i 60 grader och därefter torktumlats. Mått har tagits innan och efter tvätt och användes efter dusch där både kropp och hår torkats. Särskild hänsyn har tagits till ekologiskt material samt om handduken är fri från skadliga ämnen.

IKEAs handduk slog alltså de mångdubbelt dyrare från bl. a Marimekko och Himla vilket bevisar ytterligare att pris inte är det samma som kvalitét. Gu’ vad jag gillar bra, billiga saker! Vill du läsa hela testet kan du göra det här.


Inga kommentarer på "IKEAs handduk Bäst i test"

 1. Pernilla skriver:

  Oh! Då har jag ett bra argument till att piffa till badrummet med lite färg! 😀


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »