IKEA dukar till fest

Att det råder bröllopsfeber i Sverige, ja i hela världen för den delen har väl inte undgått någon. I juni får vår kronprinsessa Victoria officiellt älska sin Daniel i nöd och lust och inte minst Inredningssverige har feberfrossa och idag lanserar IKEA sin kampanj Fest i slott & koja. På varuhuset i Kalmar har vi Läs Mer »

IKEA dukar till fest

Att det råder bröllopsfeber i Sverige, ja i hela världen för den delen har väl inte undgått någon. I juni får vår kronprinsessa Victoria officiellt älska sin Daniel i nöd och lust och inte minst Inredningssverige har feberfrossa och idag lanserar IKEA sin kampanj Fest i slott & koja. På varuhuset i Kalmar har vi gjort härliga bordsdukningar och sängmiljöer värdig en sessas bröllopsnatt hela veckan. De externa kampanjbilderna började många bloggare pumpa ut redan igår och jag kan inte annat än att haka på. De är hur snygga som helst och dessutom stylade av en av mina favoritstylister – duktiga Lo Bjurulf. Hon har skapat en mängd fantastiska miljöer som verkligen lyfter fram IKEA-sortimentet på ett nytt sätt. Jag blir i alla fall festfixarsugen så det förslår! Om du går i giftastankar kan du vinna bröllopsfesten genom att tävla med IKEA. Kolla reglerna här.

Nu ska jag faktiskt gå på fest, passande nog. Trevlig helg på er!


Foto: IKEA


Inga kommentarer på "IKEA dukar till fest"

 1. DAHLARNA skriver:

  Supercoola & snygga bilder! "Synd" att jag redan är gift, annars hade jag gärna haft som sista bilden, men en massa PS Maskros i taket! Underbart! Hoppas att festen ikväll blir trevlig! Ha det gott! KRAM!

 2. jenny skriver:

  Ja det var verkligen Ikea ur en annan synvinkel.. Kändes verkligen annorlunda. En bröllopsfest hade varit nåt att vinna:)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »