Själv är sämste dräng, eller hur det var?

Just idag så tycker jag att det där gamla ordstävet Själv är bäste dräng funkar osedvanligt illa. Jag är ensam hemma och när jag monterade underredet på mitt nyförvärv och allt var klappat och klart så insåg jag att jag skulle riskera att knäcka de smäckra benen om jag gav mig på att resa denna Läs Mer »

Själv är sämste dräng, eller hur det var?

Just idag så tycker jag att det där gamla ordstävet Själv är bäste dräng funkar osedvanligt illa. Jag är ensam hemma och när jag monterade underredet på mitt nyförvärv och allt var klappat och klart så insåg jag att jag skulle riskera att knäcka de smäckra benen om jag gav mig på att resa denna vackra tingest på egen hand. Tills vidare får väl skåpet stå där på huvudet och fundera över vad det kan tänkas komma att stoppa i magen framöver…
Själv är sämste dräng.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Själv är sämste dräng, eller hur det var?"

 1. Men skåpet är osedvanligt fint. Oavsett om det står på huvudet eller ej. 😉 Själv har jag inhandlat en OLLE i svart idag. Trivs ypperligt tillsammans med Norden. Kram kram!

 2. Hej!

  Idag visar jag äntligen hur du kan göra ett eget kakfat…

  Mvh

  Karin

  Ps. Missa inte tävlingen "Loppisboken" hos mig.. Ds.

 3. Lina skriver:

  åh… åh… jag dör lite inuti nu när jag ser att du köpt de skåp jag längtat efter länge ! Har försökt övertala sambon här hemma en evighet! han börjar gå med på det….. Grattis till köpet! Förresten bra blogg 🙂

 4. Purple Area skriver:

  Hi hi, ja så kan det bli, nog bäst att låta det stå så sålänge. Men det är ett ursnyggt skåp (när det står på rätt håll)!!

 5. [room] by sofie skriver:

  Fantastiskt fint! Ska du ha det i hallen eller? Jag blev verkligen sugen på ett, trots att det är upp&ner vänt 😉

  Hoppas allt är bra!
  Kram Sofie

 6. Mor skriver:

  Oavsett om själv e bäste dräng.. eller ej..
  så är skåpet både snyggt och läckert!!!
  ska bli kul att få se var det ska "bo"…:)

  Puss på dig, min vackra och rödhåriga rabarber-dotter!!!

 7. Martina skriver:

  Lägger man huvet på sne ser det bra ut! 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »