Nya R.O.O.M

Idag kunde jag sluta lite tidigare och ta pendeln in till city. Målet var att spana in en ny mobiltelefon lagom tills mitt abbonemang löper ut om några veckor men det hindrade ju inte en snabbvisit i nyöppnade R.O.O.M högst upp i PUB-huset. Oplanerat som det var hade jag bara mobilkameran till hands så ha Läs Mer »

Nya R.O.O.M

Idag kunde jag sluta lite tidigare och ta pendeln in till city. Målet var att spana in en ny mobiltelefon lagom tills mitt abbonemang löper ut om några veckor men det hindrade ju inte en snabbvisit i nyöppnade R.O.O.M högst upp i PUB-huset. Oplanerat som det var hade jag bara mobilkameran till hands så ha överseende med bildkvalitéten.

Det var flera år sen jag besökte den gamla butiken på Ahlströmergatan så jag kan inte inte precis jämföra då med nu, men jag blev ändå glatt överraskad av de fina interiörerna och roliga smådetaljerna. Visst säljs det många välkända märken men också en del rariteter, särskilt gillar jag att de löpt linan ut och anammat den rådande ateljétrenden i sin inredning. Den illfina gröna stegen trodde jag först tillhörde butiksinredning, inte alls ovanligt beträffande sånt jag brukar fastna extra mycket för, men den var glädjande nog också till salu. Duschen upprullad som en trädgårdsslang var en annan rolig detalj och den diskreta skärmväggen av linor dragna kors och tvärs fick min hjärna att göra lite kreativa frivolter direkt. Det är så himla härligt att kunna ta del av stockholmsutbudet så här på vardagsbasis, lite lyxigt till och med. Uppnåddes målet med utflykten då? Jodå, nu matchar min teknikarsenal varandra perfekt!


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Nya R.O.O.M"

 1. Åh roligt med shopping i Sthlm! Jag har inte besökt nya Room än men ska upp till Sthlm i augusti (formex) och hoppas jag hinner med ett besök då. Jag tycker dock det är synd de inte har möbler och saker från Habitat längre:(

  Hoppas allt är bra med dig! Du har inte ett nytt Malmö besök inplanerat:)? Kram Josefine

 2. Jag blev också väldigt positivt överraskad av det nya Room. Superbra och snyggt jobbat av dem! De har lyckats skapa härliga miljöer i Pubs annars rätt så trista lokaler. Kram

 3. Kul att få se lite bilder för oss som inte bor i närheten.

 4. Jannice skriver:

  Kikar in och skriver en rad till dig! Hoppas allt är bra med dig och att det snurrar på.

  Kram kram Jannice

 5. Purple Area skriver:

  Kul, jag vill också kika in där.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »