Födelsedag och examensutställning

Idag är det ingen vanlig födelsedagsmorgon eftersom jag sedan ett par veckor tillbaka återigen bor på hotell i Stockholm. Men nu har träningsvärken äntligen givit med sig efter helgens intensiva ledarutbildning och jag har unnat mig en långsam morgon och ska snart promenera till jobbet. I eftermiddag blir det middag med härliga Charlotte och framåt Läs Mer »

Födelsedag och examensutställning

Idag är det ingen vanlig födelsedagsmorgon eftersom jag sedan ett par veckor tillbaka återigen bor på hotell i Stockholm. Men nu har träningsvärken äntligen givit med sig efter helgens intensiva ledarutbildning och jag har unnat mig en långsam morgon och ska snart promenera till jobbet. I eftermiddag blir det middag med härliga Charlotte och framåt kvällen ansluter Robin för ett besök på Beckmans examensutställning som slår upp portarna redan vid lunch. Sämre planer finns ju! Och på fredag, då vaknar jag hemma i min egen säng och kan firas på riktigt…


Foto: gettyimages


Inga kommentarer på "Födelsedag och examensutställning"

 1. Tina skriver:

  Grattis grattis, kära kusin! Hoppas vi ses snart!

 2. Magnus skriver:

  Efterskottsgrattis, Sara!

  Jag är Kalmar-Charlottes kompis, som du träffade en sen källarstädningskväll och en soul&scones-förmiddag på slottet.

  Det var skoj att träffa dig. Hoppas vi ses igen!

  Jag gillar också din blogg.

  kraM

 3. Jag är Kalmar-Charlottes kompis, som du träffade en sen källarstädningskväll och en soul&scones-förmiddag på slottet.

 4. Jag är Kalmar-Charlottes kompis, som du träffade en sen källarstädningskväll och en soul&scones-förmiddag på slottet.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »