Grafiskt på Brasserie Godots väggar

Efter utställningen i onsdags blev det lite födelsedagshäng på Godot på Grev Turegatan, uteserveringspremiär till och med, hade det inte varit så varmt hade jag mer än gärna suttit inomhus för kolla in den snygga grafiska profilen på stället! Ett enkelt typsnitt och ett utmärkande konstverk/”ansikte” – svarta streck mot vit botten, rent men fantasieggande Läs Mer »

Grafiskt på Brasserie Godots väggar

Efter utställningen i onsdags blev det lite födelsedagshäng på Godot på Grev Turegatan, uteserveringspremiär till och med, hade det inte varit så varmt hade jag mer än gärna suttit inomhus för kolla in den snygga grafiska profilen på stället! Ett enkelt typsnitt och ett utmärkande konstverk/”ansikte” – svarta streck mot vit botten, rent men fantasieggande och hur läckert som helst. Killen bakom konstverket heter Erik Eriksson och han har ritat byggnaderna och flygplanen med tusch direkt på väggen. En stilla undran är ju hur lång tid det tog att färdigställa egentligen. Fönsterglaset såg ut att vara blästrat med samma mönster i vitt, jag är ledsen att bjuda på så dålig bildkvalitet men du hittar en glasklar version på Godots hemsida.


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Grafiskt på Brasserie Godots väggar"

 1. Flaming Fiona skriver:

  håller med föregående talare. tjusigt rent utav!

 2. Flaming Fiona skriver:

  håller med föregående talare. tjusigt rent utav!

 3. Alexandra skriver:

  Wow!!ja,man kan ju undra hur lång tid det tog.Men snyggt blev det i alla fall.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »