HandMadeFont

Via Lotta på Solrum hittade jag den estländska designerduon HMF (HandMadeFont). De gör okonventionella och helt underbara typsnitt. En grafisk nörd som jag själv i en sådan webbshop samma dag som lönen kommit in på kontot är att leva farligt… Här är några av alla jag vill ha, och den bedjande tonen i presentationen av Läs Mer »

HandMadeFont

Via Lotta på Solrum hittade jag den estländska designerduon HMF (HandMadeFont). De gör okonventionella och helt underbara typsnitt. En grafisk nörd som jag själv i en sådan webbshop samma dag som lönen kommit in på kontot är att leva farligt… Här är några av alla jag vill ha, och den bedjande tonen i presentationen av de olika typsnitten på hemsidan; PLS LUV US är definitivt överflödig. För €250 får man köpa tio av de existerande 240 små älsklingarna att använda fritt. PLS GIVE ME.


Uppifrån och ner: Pen Line, Paper rose, Wire, Jeans, Cardboard och Ice crandberry.

Foto: hmf.com


Inga kommentarer på "HandMadeFont"

 1. Wilma skriver:

  Nr 2 och nummer 5 tilltalade verkligen mig – vill också haaa. 🙂

 2. Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, vill ha, vill ha, vill ha. Underbara!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »