Bookbinders in my kitchen

Imorgon jobbar jag sista dagen i planeringsprojektet för det nya utbyggda IKEA-varuhuset i Barkarby. I fem veckor har jag haft nöjet att arbeta ihop med ännu ett härligt gäng och jag hoppas att det blir fler tillfällen när det är dags för uppbyggnad. Nästa vecka är det dags för ett once-in-a-lifetime-jobb som jag tänkte berätta Läs Mer »

Bookbinders in my kitchen

Imorgon jobbar jag sista dagen i planeringsprojektet för det nya utbyggda IKEA-varuhuset i Barkarby. I fem veckor har jag haft nöjet att arbeta ihop med ännu ett härligt gäng och jag hoppas att det blir fler tillfällen när det är dags för uppbyggnad. Nästa vecka är det dags för ett once-in-a-lifetime-jobb som jag tänkte berätta mer om till helgen. Eftersom det är sista natten i Stockholm för denna vecka sprang jag in på NK just innan stängning och förlustade mig på Bookbinders Design. Med svår beslutsångest (det finns ju så otroligt många oemotståndliga färger) så blev det en grönturkos pärm som jag ska fylla med alla mina recept som idag ligger i ett enda mischmasch av post-its, fönsterkuvert och randiga A6:or. Bookbinders är som pappersvärldens svenska Rolls-Royce och nu ska det bli ordning på torpet, från och med i morgon finns det en Bookbinders in my kitchen.


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Bookbinders in my kitchen"

 1. Åh så härligt med ordning och reda bland recepten. Det blir så mycket roligare (och lättare) att laga mat på det viset. Finfint inköp du gjort!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »