LOVE 2010 + TILLSAMMANS = bröllopsyra i Stockholm

Nu är resväskan packad för sista gången på ett tag och i morgon åker jag till Stockholm för det once-in-a-lifetime-projektet jag nämnde tidigare i veckan. P g a lite oklarheter om jag kunnat out:a detta stora event så har inlägget fått dröja lite men i och med att ett e-postmeddelande gick ut till alla IKEA Läs Mer »

LOVE 2010 + TILLSAMMANS = bröllopsyra i Stockholm

Nu är resväskan packad för sista gången på ett tag och i morgon åker jag till Stockholm för det once-in-a-lifetime-projektet jag nämnde tidigare i veckan. P g a lite oklarheter om jag kunnat out:a detta stora event så har inlägget fått dröja lite men i och med att ett e-postmeddelande gick ut till alla IKEA Family-kunder tidigare idag så gissar jag att det nu är fritt fram…

Det har väl inte undgått någon att kronprinsessans bröllop skapat festyra i hela landet och i Stockholm kallar man hela runt-omkring-festen för Love 2010 dit ca 3000 journalister från hela världen beräknas komma. Tillsammans med Stockholm stad är IKEA med i festligheterna och står som värd för utställningen om Svensk Design. Till utställningen har många av landets designskolor bjudits in att tolka just temat TILLSAMMANS – hur design kan påverka våra relationer. För mig som design- och inredningsbloggare är det ju helt uppenbart att detta ämne berör många. För att komma till sak så ansökte jag i våras om att få bygga utställningen och i morgon är det alltså dags för mig att dra mitt strå till IKEA-stacken som består av att upprätta och inreda bl. a ett Haga slott i miniatyr (ca 40 m långt, inte så himla mini ändå). Trots att jag vet att det brukar bli långa dagar under sådana här omständigheter är min förhoppning att jag ska kunna rapportera under byggets gång och har du vägarna förbi Skeppsbron kanske du får syn på Little Miss Fix It in action. Utställningen TILLSAMMANS kommer att vara öppen under perioden 6-19 juni.

To be continued…


Foto: IKEA


Inga kommentarer på "LOVE 2010 + TILLSAMMANS = bröllopsyra i Stockholm"

 1. Stort lycka till! Det låter som om du kommer att ha fullt upp, men roligt. Stoor kram så syns vi till helgen! Jipppi!

 2. Jo skriver:

  Vad spännande och roligt! Jag hoppas på många bilder! 😀

 3. Ulrika skriver:

  Hur länge är du i sthlm? Jag är där på jobb nästa vecka ti-to, men du är väl förmodligen inte kvar då….? Hade varit roligt att ses, var ju så längesen sist….
  Kram kram

 4. Ullis skriver:

  Hur länge är du kvar i storstan? Jag kommer dit på tisdag nästa vecka och ska jobba några dagar, hade varit kul att ses, men du kanske inte är kvar så länge! Var ju så längesen vi sågs….
  Kram kram

 5. tiffany & co skriver:

  ur länge är du i sthlm? Jag är där på jobb nästa vecka ti-to, men du är väl förmodligen inte kvar då….? Hade varit roligt att ses, var ju så längesen sist….

 6. ed hardy perfume skriver:

  länge är du i sthlm? Jag är där på jobb nästa vecka ti-to, men du är väl förmodligen inte kvar då….? Hade


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »