Bakom kulisserna

Efter en lååång men ack så rolig arbetsdag bestämde jag mig för att ge mig själv en present som ett extra incitament – hårt arbete lönar sig. Särskilt roligt blir det om man ber expediten att slå in varan så att det verkligen blir en paket att öppna när man kommer hem. Eller hem och Läs Mer »

Bakom kulisserna

Efter en lååång men ack så rolig arbetsdag bestämde jag mig för att ge mig själv en present som ett extra incitament – hårt arbete lönar sig. Särskilt roligt blir det om man ber expediten att slå in varan så att det verkligen blir en paket att öppna när man kommer hem. Eller hem och hem, nu är det ju hotellrummet som gäller, som denna gång har en lätt orientalisk touch. Sen middag, paket och en stunds bloggläsning innan jag garanterat somnar ovaggad. Håll tummarna för att morgondagen rundas av lite tidigare så att jag hinner visa några bilder från bygget. Vad det är i paketet? Här är en långsökt med rolig ledtråd.

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Bakom kulisserna"

 1. Oho, snyggt iPhone-skal du inhandlade till sist! 😉 Usch jag är superdålig på att klura ut såna där ledtrådar. Jag väntar snällt och tålmodigt tills du öppnat paketet! Kram!

 2. Jenny skriver:

  Jag har inte lämnat kommentar här förut, men jag gillar din blogg och läser när du uppdaterar. Som den miljömedvetna jag alltmer och mer blir nu, har jag förstått att små bäckar… du vet. Presentinslagningen, var den verkligen nödvändig? Jag tänker på små saker i min vardag som är egentligen är onödiga och belsatar miljön, dom väljer jag bort! T.ex. små påsar som man får i affären, tackar jag nej och stoppar den köpta saken direkt i väskan eller i den större påsen som jag redan har i handen. Bara en liten tankeställning.

 3. Karodie skriver:

  Jag har no clue. Men Edvin tyckte i alla fall att videon var rolig! Puss

 4. Hildur: Det fanns ju liksom inget annat alternativ! 😉

  Jenny: Vad roligt att du gör din röst hörd, du trogna läsare. Du har helt rätt och ska veta att jag inte låter paketera saker systematiskt utan betänkligheter men gör emellanåt ett undantag mot mina principer. Nu kommer även din röst att stämma in i mitt eget resonemang nästa gång jag överväger något liknande. 🙂 Bra att uppmärksamma omgivningen om de egna valen, många bäckar små som sagt. Kram

  Karodie: Hi-hi ni söta. Jag förstår Edvin, det är ju en svängig bit!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »