Jag med mustaschen

Från första stund när jag såg den i ett reportage i något inredningsmagasin var jag förlorad. Den är så rolig, enkel och alldeles… alldeles underbar. Designern bakom den sjuttioelfte muggen till min samling heter Peter Ibruegger och mig veterligen är NK Inredning den enda svenska återförsäljande butiken. Jag kom, jag fann, jag handlade. Ja då Läs Mer »

Jag med mustaschen

Från första stund när jag såg den i ett reportage i något inredningsmagasin var jag förlorad. Den är så rolig, enkel och alldeles… alldeles underbar. Designern bakom den sjuttioelfte muggen till min samling heter Peter Ibruegger och mig veterligen är NK Inredning den enda svenska återförsäljande butiken. Jag kom, jag fann, jag handlade.

Ja då kommer jag med mustaschen!


Självporträtt: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Jag med mustaschen"

 1. Karodie skriver:

  Sara med det fantastiska håret!

 2. Pumamamman skriver:

  Kul att se dig vackraste syster….Om än på bild!

 3. Lotten skriver:

  Härlig mugg och underbart hår du har!

 4. Lilla jag skriver:

  Design med humor är det bästa 🙂

 5. MASUGNEN skriver:

  Finns en färginverterad för mjölkdrickare?

 6. Charlotte skriver:

  Fantastiska bilder!!!

 7. Anna-Karin skriver:

  Hihi.. sötis där! Gillar också muggen.

 8. Kate Alexandra skriver:

  Hej!
  I just googled Tillsammans .. and here I find you! : )
  Lovely blog .. great photos .. and I love your new tash! Heh heh
  k x

 9. I just googled Tillsammans .. and here I find you! : )
  Lovely blog .. great photos .. and I love your new tash! Heh heh

 10. Från första stund när jag såg den i ett reportage i något inredningsmagasin var jag förlorad. Den är så rolig, enkel och alldeles… alldeles underbar. Designern bakom den

 11. Therese skriver:

  Underbara bilder!! Vekrligen fin mugg, förstår att du var tvungen att lätta på plånboken för den.

 12. tagen på västkusten nu i våras, närmare bestämt utanför Falkenberg. Du kan se bilder på bloggen därifrån, jag och min bror var nere och representerade WainmanSweden, ett Kite märke som min bror säljer.

 13. en ledig dag som helst är min favorit! Jag som jobbar alla näter njuter verkligen av en ledig vardag – då kan jag njuta som mest!

 14. Vilken kul idé, med koppen – har ju sålt någon antik sk mustachkopp för några år sedan, men det var ju ngt helt annat. ler
  Maskulinare för varje klunk – eller? 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »