Marimekkomugg och måndagsmåsten

Jag brukar akta mig för att svänga mig med uttryck som “måste” och “borde” eftersom det mest skapar stress och en känsla av otillräcklighet men idag är jag hemma igen och att göra-listan sträcker sig lång efter något som känns som en evighet. En evighetsvecka fylld av glädje, nya fantastiska bekantskaper, lärdomar, solsken, hårt slit, Läs Mer »

Marimekkomugg och måndagsmåsten

Jag brukar akta mig för att svänga mig med uttryck som “måste” och “borde” eftersom det mest skapar stress och en känsla av otillräcklighet men idag är jag hemma igen och att göra-listan sträcker sig lång efter något som känns som en evighet. En evighetsvecka fylld av glädje, nya fantastiska bekantskaper, lärdomar, solsken, hårt slit, lycka, lite blåmärken på det och stolthet för igår öppnades till slut IKEA-utställningen TILLSAMMANS som jag varit med och byggt på Skeppsbron i Stockholm. Besök den vettja – den är kul! Och gratis. Hinner du inte dit så kan hemsidan ge dig en fingervisning av utställningen. Mitt stora nöje var att inreda slottet och paviljongen och i detta projekt har IKEA jobbat hand i hand med grymma byrån Kollo, spana in konceptet och njut.

Idag är jag kompledig och har just avrundat frukosten och premiärdruckit te ur min fina marimekkomugg som jag fick i födelsedagspresent. Jag måste kanske ingenting just idag men jag borde bl. a:

 • packa upp resväskan och tvätta
 • svara på alla bloggkommentarer från den senaste tiden (förlåt)
 • laga lite jeans och lägga ut prylar på Blocket
 • ta ner ballongerna efter kalaset (var det verkligen 2 v sen?)
 • städa kontoret, och resten av hemmet med för den delen
 • boka seglingstur och sörmlandsresa
 • rensa kameran och ta hand om de få bilder som faktiskt blev tagna under veckan

Jag har redan tjuvstartat med det översta så något kommer i alla fall bli avbockat, sen får vi se om jag verkligen måste så himla mycket eller om jag bara borde göra det som faller mig in idag. Happy Monday!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Marimekkomugg och måndagsmåsten"

 1. Anonym skriver:

  Kommer du besvara denna bloggkommentar?

 2. Det låter som ett superkul projekt du har varit del av!

 3. Mattias skriver:

  …då måste jag försöka ta mig till huvudstaden och kolla in utställningen, TILLSAMMANS!

 4. Mattias skriver:

  Hej!

  Bilden är tagen på västkusten nu i våras, närmare bestämt utanför Falkenberg. Du kan se bilder på bloggen därifrån, jag och min bror var nere och representerade WainmanSweden, ett Kite märke som min bror säljer.

  Jaså…du efterlyser en svart vit historia 🙂 Har du några ideer? Håller med om att svartvit är snyggt, har gjort några foton svartvita på lejon och Zebror efter att jag var i Tanzania i vintras.

  Vet faktiskt inte om man får delta i tävlingen med flera bidrag. Får kolla upp det!

  Ha en bra dag!

 5. Anonym skriver:

  Endast två ting äro hvita: oskuld – arsenik. Hav du oskuld. Jag har arsenik.

 6. Lina skriver:

  Älskar också Marimekkos nya kollektion, så himla fin!! Vart har du köpt de svartvit rutiga underlägget?? kram

 7. Är det månde CJL Almqvist som kommenterat…

 8. thomas sabo skriver:

  tagen på västkusten nu i våras, närmare bestämt utanför Falkenberg. Du kan se bilder på bloggen därifrån, jag och min bror var nere och representerade WainmanSweden, ett Kite märke som min bror säljer.

 9. en ledig dag som helst är min favorit! Jag som jobbar alla näter njuter verkligen av en ledig vardag – då kan jag njuta som mest!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »