Fredagsmys och frustration

Aaahhhrrrgggg!! Ursäkta den brutala inledningen men nu är jag inne i en sån där jobbig period igen, då inspirationen och blogginläggsidéerna liksom kokar över och skapar cyntax error istället för att flöda. To much inspiration and so little time. Ja-ja, tänker kanske ni, allt handlar väl om prioriteringar. Så sant, så sant och denna vecka Läs Mer »

Fredagsmys och frustration

Aaahhhrrrgggg!!

Ursäkta den brutala inledningen men nu är jag inne i en sån där jobbig period igen, då inspirationen och blogginläggsidéerna liksom kokar över och skapar cyntax error istället för att flöda. To much inspiration and so little time. Ja-ja, tänker kanske ni, allt handlar väl om prioriteringar. Så sant, så sant och denna vecka har jag prioriterat sömn och lite catching up på kompisfronten, vilket jag även tänker ägna kvällen åt med middag hos fina Stina. Men imorgon är en annan dag och bloggen lär ju inte självantända och försvinna… eller?!? (hemska tanke) Happy Friday så ses vi i helgen alla tålmodiga bloggisar!

En liten spoiler: I de kommande inläggen blir det DIY (eller GDS som jag kallar det), god smak och läckra illisar…


Foto: Sara Zetterström , Little Miss Fix It

Så här såg det ut i vardagsrummet när jag skulle ta ner kalaspyntet i måndags. Ballongerna hänger fortfarande kvar, för inte kan man föstöra glädjen för en blomma som sträcker upp kronbladen i skyn och ser så här lycklig ut…


Inga kommentarer på "Fredagsmys och frustration"

 1. Anonym skriver:

  Blomman tror ballongen vara en sol. Ballongotropism…

 2. ger fortfarande kvar, för inte kan man föstöra glädjen för en

 3. ed hardy boots skriver:

  tagen på västkusten nu i våras, närmare bestämt utanför Falkenberg. Du kan se bilder på bloggen därifrån, jag och min bror var nere och representerade WainmanSweden, ett Kite märke som min bror säljer.

 4. en ledig dag som helst är min favorit! Jag som jobbar alla näter njuter verkligen av en ledig vardag – då kan jag njuta som mest!

 5. Älskar också Marimekkos nya kollektion, så himla fin!! Vart har du köpt de svartvit rutiga underlägget??

 6. Endast två ting äro hvita: oskuld – arsenik. Hav du oskuld. Jag har arsenik.

 7. Älskar också Marimekkos nya kollektion, så himla fin!! Vart har du köpt de svartvit rutiga underlägget??

 8. Mikkelmerete skriver:

  Lively, fresh and designer work – really like the natural themes, and the website is cool! Worth a visit!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »