Ida Sjöstedt för IKEA

Vårens bröllopshysteri har resulterat i flera roliga kollaborationer där ett exempel är IKEA’s samarbete med modeskaparen Ida Sjöstedt. För någon vecka sedan fick kunderna i malmö-varuhuset njuta av en modeshow skapad av Malmö tillskärarakademi av material från IKEA och nu är det alltså en brudklänning av bl. a LILL gardinpar kreerad av Ida Sjöstedt -en Läs Mer »

Ida Sjöstedt för IKEA

Vårens bröllopshysteri har resulterat i flera roliga kollaborationer där ett exempel är IKEA’s samarbete med modeskaparen Ida Sjöstedt. För någon vecka sedan fick kunderna i malmö-varuhuset njuta av en modeshow skapad av Malmö tillskärarakademi av material från IKEA och nu är det alltså en brudklänning av bl. a LILL gardinpar kreerad av Ida Sjöstedt -en av Sveriges främsta modeskapare, kolla in hennes blogg här. Varje varuhus har en klänning som man som kund kan tävla om att vinna och det är inte utan att jag tycker det är lite tråkigt att jag redan haft mitt bröllop för kjolen med alla sina lager, jag undrar hur många gardinpar där är egentligen, är superfin. Det är en slank storlek 38, värde ca 8.000:-, dock ser klänningen något mer fashionabel ut på bilden än i verkligheten men visst är det en rolig grej så säg? Vill man bli en av de lyckliga vinnarna krävs ett besök på närmaste ikeavaruhus och att man är IKEA FAMILY-medlem. Man tävlar genom att besvara några frågor och lämna en motivering. Lycka Till!


Foto: IKEA


Inga kommentarer på "Ida Sjöstedt för IKEA"

 1. pandora bracelet skriver:

  Mycket mera på än jag trodde jag skulle va 🙂 Suttit med näsduken till hands två da´r i rad! Var bjuden på bröllopsfest med tjejkompisar igår – mkt trevligt hade vi vid middagsbordet framför TV:n.
  Skitsnygg klänning för övrigt! Får vi se den på oxå?

 2. pandora beads skriver:

  en fantastisk lägenhet och massa vänner bakom sig, man blir dessutom av med sin frisör. Å ena sidan växer mitt hår som ogräs och tål att experimenteras med, å andra sidan växer den ultimata frissan inte p

 3. John7708 skriver:

  Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »