Glitter och glamour dagen till ära

Nej, Little Miss Fix It har inte blivit någon modeblogg med tanke på gårdagens inlägg, men vilket sammanträffande va, att årets sommarfest med jobbet går av stapeln samma dag som kronsprinsessbröllopet, och att temat dessutom är “glamour”. Jag vet inte om jag kommer vara särskilt glammig, jag vet bara att den här klänningen ropade efter Läs Mer »

Glitter och glamour dagen till ära

Nej, Little Miss Fix It har inte blivit någon modeblogg med tanke på gårdagens inlägg, men vilket sammanträffande va, att årets sommarfest med jobbet går av stapeln samma dag som kronsprinsessbröllopet, och att temat dessutom är “glamour”. Jag vet inte om jag kommer vara särskilt glammig, jag vet bara att den här klänningen ropade efter mig när jag såg den i skylten i en second hand-butik för ett tag sedan och att den sedan satt som gjutet gjorde ju inte saken sämre! Accessoarerna har jag valt i en korallröd ton (blomman ska sitta i håret) som är komplementfärgen till turkos för bästa effekt. Nu åker stassen på och jag ska strax fara hem till en kollega där vi värmer upp kvällen bänkade framför tv:n och händelsen of the year. Hur tänker ni göra, kronprinsessbröllop – på eller av?


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Glitter och glamour dagen till ära"

 1. Tinakusina skriver:

  Mycket mera på än jag trodde jag skulle va 🙂 Suttit med näsduken till hands två da´r i rad! Var bjuden på bröllopsfest med tjejkompisar igår – mkt trevligt hade vi vid middagsbordet framför TV:n.
  Skitsnygg klänning för övrigt! Får vi se den på oxå?

 2. simplicity skriver:

  Uuuunderbart söt! Kan tro den färgen passar dig perfekt! hoppas ni hade det jättekul!

  kram på dig o hoppas du får en fin start på den nya veckan!
  Jannice

 3. en fantastisk lägenhet och massa vänner bakom sig, man blir dessutom av med sin frisör. Å ena sidan växer mitt hår som ogräs och tål att experimenteras med, å andra sidan växer den ultimata frissan inte p

 4. Oh! Ett så schysst ställe har vi inte ens här i malmö tror jag. Kalmar alltså?!

 5. Karoide skriver:

  Grym klänning! Vill se på!

 6. Klänningen är verkligen jätte vacker.

 7. Purple Area skriver:

  Wow, slår vad om att du var ursnygg i den!!

 8. Vad kul att ni gillade klänningen! Den genomgick danstestet med bravur så fram för lite fler festligheterså den inte behöver hänga och damma i garderoben!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

högtid & fest

 • Änglaspel

  I flera, för att inte säga många år så har jag letat efter ett Änglaspel. Alltid för sent (slutsålt) eller i butiker som haft andra varianter men inte det klassiska från Dalaindustrier. Men plötsligt efter första advent häromnatten  när John Blund lämnade byggnaden lite för tidigt så googlade jag och fann det på Åhléns och Läs Mer »

 • En midsommar att minnas

  Det märks att det är sista veckan innan semestern, och att jag ska vara begravningsledig på fredag och att vi åker till Bohuslän direkt efter det. Det. Är. Lite. Mycket. Men bättre sent än aldrig tänkte jag sammanfatta min midsommarhelg för den blev snudd på smått historisk. Jag vet inte hur helgen såg ut i Läs Mer »

 • Midsommarporslinet

  De senaste veckorna har vi haft mycket att fixa inför årets midsommarfirande. Ambitiöst nog med tanke på det opålitliga midsommarvädret så bjöd vi redan i januari in ett gäng kompisar att fira med oss på Camp Torpet. Arbetsnamnet blev liksom givet med tanke på att det blev ungefär fem familjer för många för husrum i Läs Mer »

 • Adventskrans av granris

  Först vill jag rikta ett stort tack för alla hejarop och gratulationer till mitt nya jobb! Men det här inlägget skrivs med med anledning av att jag har fått flera frågor om adventskransen man kunnat se i mitt instagramflöde. Ja det var på tiden säger jag (att jag förverkligade kransen alltså, inte att man frågat Läs Mer »