IKEAs sextionde kataloglansering

Imorgon lanserar IKEA sin 60:de heminredningskatalog – S.E.X.T.I.O.N.D.E Hur otroligt är inte det? Kl. 9.00 får ett antal IKEA Family-medlemmar, press (jag ska byta om till min inredningsbloggar outfit(?!) och sneaka till mig ett press-kit tänkte jag…) och alla IKEA anställda en presentation av innehållet som i år går under sentensen Det är insidan som Läs Mer »

IKEAs sextionde kataloglansering

Imorgon lanserar IKEA sin 60:de heminredningskatalog – S.E.X.T.I.O.N.D.E Hur otroligt är inte det? Kl. 9.00 får ett antal IKEA Family-medlemmar, press (jag ska byta om till min inredningsbloggar outfit(?!) och sneaka till mig ett press-kit tänkte jag…) och alla IKEA anställda en presentation av innehållet som i år går under sentensen Det är insidan som räknas. Den senaste tiden har man kunnat läsa om bloggare som ska inreda vitrinskåp för IKEA just till lanseringsdagen och i Kalmar får vi träffa en svensk designprofil som gjort just detsamma, men mer om det imorgon…


Foto: Sara Zetterström, faksimil av IKEAs internkampanj


3 kommentarer på "IKEAs sextionde kataloglansering"

 1. Malin skriver:

  Du har en trevlig blogg tycker jag! Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

 2. Anna-Karin skriver:

  Skulle tro att jag har samlat sedan 95 eller något sådant.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »