Illums Bolighus öppnar butik i Stockholm

Den 1 oktober slår danska inredningsgiganten Illums Bolighus upp portarna i Sverige på Hamngatan i Stockholm, mitt emot NK, närmare bestämt. Spännade! Jag tokgillar Illum som är en självskriven hållplats vid köpenhamnsbesök -de har ju det mesta i inredningsväg, allt ifrån möbelklassiker till minsta lilla husgeråd. Vilket inredningsmecka Stockholm håller på att etablera i city Läs Mer »

Illums Bolighus öppnar butik i Stockholm

Den 1 oktober slår danska inredningsgiganten Illums Bolighus upp portarna i Sverige på Hamngatan i Stockholm, mitt emot NK, närmare bestämt. Spännade! Jag tokgillar Illum som är en självskriven hållplats vid köpenhamnsbesök -de har ju det mesta i inredningsväg, allt ifrån möbelklassiker till minsta lilla husgeråd. Vilket inredningsmecka Stockholm håller på att etablera i city med R.O.O.M i PUB-huset, NK Inredning (+ de andra heminredningsbutiker som finns i det varuhuset) och nu alltså även Illums. Det blir f ö. tredje butiken i Skandinavien då de även finns i Oslo. Tack för tipset Lina!


Foto: skärmdumpar från illumsbolighus.dk och hitta.se


Inga kommentarer på "Illums Bolighus öppnar butik i Stockholm"

 1. Ulrika skriver:

  Oj, vilken rolig nyhet!

 2. room of karma skriver:

  ÅÅÅÅÅÅÅ Illums Bolighus:) Jag älskar Illum, gör alltid ett besök där när jag är i Köpenhamn. Vad underbart att den kommer till Sverige! Ha en härlig dag!

 3. Sofia-Tingelings skriver:

  Nej, är det sant! Det hade jag helt missat. Är det ok om jag lånar ditt fina collage och nämner detta i min blogg? Med länk till dig såklart.

 4. Nicolaskathinka skriver:

  Hi, cool site. What CMS is it?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »